Nieuws

Het laatste nieuws

We organiseren diverse bijeenkomsten om met gebruikers en omwonenden van gedachte te wisselen over de toekomst van het centrum. Daarbij wordt niet alleen aan het gebouw en de inrichting van het gebied zelf gedacht, maar ook met welke partijen we gaan samenwerken en wat voor soort activiteiten er kunnen plaats vinden in de nieuwe Roef.

Op deze pagina kunt u de verslagen van deze bijeenkomsten teruglezen en het laatste nieuws volgen omtrent de ontwikkelingen van De Roef.

Verslagen

Ontwikkelingen sloop oude gebouw De Roef

Werkzaamheden De Roef gaan door tijdens zomer

Ook in de zomervakantie gaat de sloop van het oude gebouw van De Roef door. Daarbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de buurt. De fietstunnel naast het winkelcentrum gaat bijvoorbeeld naar verwachting volgende week weer open. Eind augustus start de bouw van de parkeerkelder van de nieuwe Roef. Over de precieze ontwikkelingen houden we iedereen op de hoogte via deze website en onze nieuwsbrief.

Sloop De Roef 8 juli 2021

Oude gebouw De Roef nu echt verdwenen

De sloop van het oude gebouw van De Roef gaat door. Inmiddels zijn alle muren gesloopt en is het gebouw helemaal weg. Op Facebook delen we zo nu en dan filmpjes van hoe het er nu uitziet. Klik hier om De Roef op Facebook te volgen.

De Roef tijdelijke locatie terrein De Rietmeen

Vacature Locatiemedewerkers/Werkmentoren

Wij zoeken Locatiemedewerkers en Werkmentoren voor 12 – 32 uur. Je bent het eerste aanspreekpunt voor gasten en gebruikers. Het visitekaartje van de organisatie dus. Als werkmentor ben je ook leermeester en dus in staat kennis en vaardigheden op een goede en positieve manier over te dragen.

Klik hier voor meer informatie en om te solliciteren.

De Roef oude gebouw bijna helemaal weg

Oude gebouw De Roef (bijna) helemaal weg

De sloop van het oude gebouw van De Roef verloopt voorspoedig. Bijna alle muren zijn inmiddels weg op de laatste werkdag van deze week. Op de Facebookpagina van MFC De Roef haalden volgers eerder herinneringen op: “Heb het nog gebouwd zien worden,” reageert een volger. Twee andere volgers zeggen: “Einde van een tijdperk. Goede herinneringen!” en “Toch een emotioneel moment.” Gelukkig komt er na de sloop van het oude gebouw een mooi nieuw gebouw voor in de plaats. En nog beter zelfs. De Roef wordt een centrum voor ontmoeten, welzijn en zorg. Meer open en toegankelijk, waar iedereen in de wijk kan binnenlopen en waar veel ruimte is voor activiteiten.

Copyright © 2019 De Roef