Denk mee, doe mee!

Heeft u ideeën?

Heeft u ideeën hoe we van De Roef een plek kunnen maken waar iedereen zich thuis voelt? We horen graag uw ideeën en wensen. Waarvoor zou u in de toekomst naar de Roef komen? 

Vertel ons uw visie door onderstaand formulier in te vullen. Uw bericht zal dan getoond worden op deze pagina, zodat u niet alleen ons, maar ook anderen kunt inspireren. Alvast bedankt voor uw input!

Vertel ons uw meningJoke Bottema

5 maanden geleden

Zeker als er ook gezondheidszorg in de nieuwe De Roef komt, is het van belang dat mensen met longaandoeningen hier op een veilige manier naar toe kunnen komen. In de tijd dat FysioTotaal hier tijdelijk gehuisvest was, was het heel vervelend om hier naar binnen te komen. Er werd dan net buiten het gebouw veel gerookt.
Mijn aanbeveling is dan ook:
MAAK HET HELE TERREIN VAN DE (nieuwe) ROEF ROOKVRIJ! Voor uw en mijn gezondheid.

Maarten Chen (ACS.eu)

3 maanden geleden

Beste mensen, wat een mooi initiatief. Voor wat inspiratie: wist u dat als u een zaal multifunctioneel wilt inzetten, de akoestiek erg belangrijk is? Voor vergaderen wil je dat eenvoudig spraak goed overkomt (dat snappen veel mensen wel), maar voor een voorstelling/toneelschool wil je wel wat meer. Opera? De muziekschool wil nog meer omringt worden door geluid. Het liefste zou deze een concertzaal wensen, maar dat is bouwkundig niet realistisch, daarnaast zijn zoveel zitplaatsen ook vaak niet nodig. Maar wat als een kleine zaal wel kan klinken als een concertzaal? Dan heeft de muziekschool een mooie plek. Of laten klinken als een kerk? Zodat een kleiner genootschap of organist ook een plek kan vinden? Als dit goed wordt aangepakt, dan kan het allemaal! Veel succes met de nieuwe locatie!